Xavi Hernandez testé positif au coronavirus

L’entraîneur espagnol d’Al-Sadd Xavi Hernandez, a été testé positif au coronavirus, a annoncé ce samedi le concerné sur son compte Instagram.

« Il y a quelques jours, suivant le protocole de la Ligue au Qatar, j’ai été testé positif lors du dernier test au Covid-19 », a écrit le technicien de 40 ans sur le réseau social.

L’ancienne légende du FC Barcelone qui entraîne depuis une année le club qatari où évolue l’international algérien Baghdad Bounedjah, sera placé à l’isolement.

publicité

Le vainqueur de la Coupe du monde 2010 s’était engagé avec son épouse en avril dernier dans la lutte contre le Coronavirus en faisant un don d’un million d’euros à une clinique de Barcelone, qui avait lancé une campagne de financement pour faire face à la pandémie de coronavirus.

View this post on Instagram

Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic. Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició. Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol! ⚽ _____ Hoy no podré acompañar al equipo en la vuelta a la competición oficial. En mi lugar y a la cabeza del staff técnico estará David Prats – entrenador del equipo filial de @alsaddsc – Hace unos días y siguiendo el protocolo de @qsl di positivo en el último test COVID19 que me realizaron. Afortunadamente me encuentro en perfecto estado pero, siguiendo el protocolo, aislado hasta que lo haya superado. Cuando las autoridades sanitarias me lo permitan, me incorporaré a mi rutina y trabajo diarios con más ganas que nunca. Agradezco a todas las autoridades y en especial a los responsables de @qsl, @qfa y de @alsaddsc el poner a nuestra disposición todos los medios para una detección precoz que evite mayores contagios y garantice un desarrollo normal de la competición. Un abrazo y nos vemos pronto en los campos de fútbol! ⚽️

A post shared by Xavi (@xavi) on